Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij onderhoud van gebouwen? Dan moet u zeker bij Muddebouw zijn! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het onderhouden van allerlei soorten gebouwen. Dit doen wij voor woningcorporaties, VvE beheerders, scholen, projectontwikkelaars en andere bedrijven. We hebben ruime ervaring, aangezien het familiebedrijf al ruim 30 jaar bestaat.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Onderhoud van gebouwen | Muddebouw is uw partner

Als familiebedrijf kennen wij geen ingewikkelde organisatiestructuur. De lijnen zijn kort en daarom zijn wij in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen.

Als aannemer bieden wij bouwadvies en onderhoud, zowel projectmatig- als totaalonderhoud. Onze werkwijze is klantgericht en klantvriendelijk. Dat blijkt uit ons nog steeds groeiend aantal samenwerkingsverbanden met bedrijven en woningcorporaties.

Ook duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij er voor dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen omdat wij een positieve bijdrage willen leveren aan een schoon milieu en een schone toekomst. Dit doen wij bijvoorbeeld door een (deels) elektrisch wagenpark, zonnepanelen, energie neutrale panden en het streven naar een ‘paperless office’.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Onze medewerkers vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook per mail of telefonisch. Tot ziens bij Muddebouw!