Bent u op zoek naar Onderhoud VvE? Dan bent u bij Muddebouw zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om onderhouds- en of renovatiewerkzaamheden. Muddebouw is een familiebedrijf dat al jaren gespecialiseerd is op dit vakgebied. Wij hebben vaklieden zoals timmerlieden, schilders en tegelzetters in dienst, die er alles aan doen om uw project tot het juiste einde te brengen. Dankzij onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen wij zowel grote als kleine series producten leveren. We voorzien u dus van maatwerk en onze levertijden zijn kort!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Onderhoud VvE beheer | Muddebouw staat voor u klaar!

Naast klantvriendelijkheid staat er bij Muddebouw nog iets heel hoog in het vaandel, namelijk duurzaamheid. We vinden het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten met onze werkzaamheden, om zo een steentje bij te dragen aan een schoner leefmilieu.

Duurzaam is niet alleen de manier waarop wij bouwen maar ook hoe wij als bedrijf te werk gaan. Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO) omdat wij een positieve bijdrage willen leveren aan een schoon milieu en een schone toekomst. Wij laten u graag kennis maken met onze groene identiteit. Dit houdt onder andere in dat ons wagenpark deels elektrisch is, wij energie neutrale gebouwen hebben, we onszelf van stroom voorzien door middel van zonnepanelen en dat we streven naar een ‘paperless office’.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers komen zo snel mogelijk op uw vraag terug. Neem contact op via het formulier op de website, telefonisch of per mail. Tot ziens bij Muddebouw!