Wij bieden u een totaaloplossing

Als u kiest voor Muddebouw kiest u voor een totaaloplossing. Wij zijn uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Ons eigen team vakmensen pakt elke klus en opdracht zeer professioneel aan. Kleine en grote opdrachten, zij voeren elke reparatie, renovatie en verbouwing naar volle tevredenheid van de klant uit dankzij hun vakmanschap en kennis.

Ons team van specialisten bestaat uit:

  • Timmerlieden
  • Loodgieters
  • Elektriciens
  • Schilders
  • Tegelzetters
  • Stukadoors
  • Servicemonteurs

Onze activiteiten

Onze activiteiten als aannemer zijn divers. Wij voeren onderhoud, klein en groot, uit aan uw pand, zowel op periodieke als incidentele basis. Ons mutatieonderhoud staat bekend om onze strakke planning zodat de woning, het bedrijf of winkelpand zo kort mogelijk leegstaat tussen twee verschillende huurperiodes in. Panden renoveren en onderhouden is ook een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Bij elke opdracht die wij aannemen staat duurzaam bouwen of verbouwen voorop.

 

Renovatie en onderhoud

Steeds vaker krijgen wij het verzoek een pand te renoveren of te onderhouden. Met het oog op milieubewust bouwen juichen wij deze ontwikkeling toe. Een bestaand pand verbeteren en voorzien van een goede isolatie draagt bij aan een beter milieu.

Met een vast team van eigen mensen en gespecialiseerde toeleveranciers werken wij tijdens deze opdrachten nauw samen met woningcorporaties, beleggers en andere professionele vastgoedeigenaren.

Renovatie en onderhoud  

Planmatig- en groot onderhoud

Een goed onderhouden woning of pand draagt bij aan minder hoge onverwachte reparatie- of herstelkosten. Tijdens onderhoudswerkzaamheden kunnen ook eventueel toekomstige werkzaamheden of reparaties worden voorzien. Deze kunnen worden ingepland zodat de kosten inzichtelijk zijn.

Wij leveren zowel planmatig als groot onderhoud aan uw woningen en panden.

Planmatig- en groot onderhoud  

Contractonderhoud

Onderhoud aan uw woningen of panden laten uitvoeren op basis van een onderhoudscontract is efficiënt en voordeliger dan incidenteel onderhoud. Ons callcenter is 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar voor reparatieverzoeken.

U heeft bij ons vast team service medewerkers en onze eigen vakmensen lossen uw reparatieverzoek zo snel mogelijk op. Waarbij onze vakmensen continue getraind worden om een hoge klanttevredenheid te behalen.

Contractonderhoud  

Medewerker Muddebouw

Machinale houtbewerking

Voor alle verschillende activiteiten en werkzaamheden maken wij gebruik van machinale houtbewerking in onze eigen geavanceerde timmerfabriek waar uitsluitend vakmensen werken die op een ambachtelijke wijze de gevraagde producten maken.

Onze kwaliteitsproducten leveren wij snel omdat we vanuit eigen beheer werken. Wij kunnen flexibel inspelen op de meeste uiteenlopende vragen.

Machinale houtbewerking  

Duurzaam ondernemen

Duurzaam bouwen is onze specialisatie en speerpunt van onze organisatie, in zowel denken, zijn en doen. Wij vinden het heel belangrijk om, zowel zichtbaar als onzichtbaar, een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Wij bouwen uitsluitend met duurzame bouwmaterialen. Deze materialen hebben een keurmerk zodat voor u, als opdrachtgever, zichtbaar is dat wij zuinig en zorgvuldig omgaan met het milieu.

Duurzaam bouwen  

Gebouw met hoogwerker

Export naar Caribisch gebied

Naast Groot Rotterdam hebben wij nog een werkgebied. Voor klanten, gevestigd in het Caribisch gebied, fabriceren wij voor diverse projecten op maat gemaakte kozijnen, ramen, deuren, schuif- en vouwpuien in diverse uitvoeringen, houtsoorten en kleuren.

Export Caribisch gebied  

Particulier werk

Sinds 2019 is Maaijen onderdeel van Muddebouw. Maaijen is opgericht in 1928 en is met name werkzaam voor onze particuliere klanten. Op de particuliere markt spelen wij een belangrijke rol dankzij onze vakkennis en het persoonlijk contact met de klant.