Muddebouw is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in onderhoud en renovatie. Wij zijn een echt familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de provincie Zuid Holland. Met ruim 120 man werken wij dagelijks vol trots voor onze verschillende opdrachtgevers in dit werkgebied.

Muddebouw is een multidisciplinair bedrijf waar uitsluitend vakmensen en specialisten werken. Wij zijn breed inzetbaar en leveren de meest uiteenlopende projecten en werkzaamheden af. Met onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen wij zowel grote als kleine series produceren en leveren. Wij leveren maatwerk en de levertijden zijn kort.

Flexibel en klantvriendelijk

Als familiebedrijf kennen wij geen ingewikkelde organisatiestructuur. De lijnen zijn kort en daarom zijn wij in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen.

Als aannemer bieden wij bouwadvies en onderhoud, zowel projectmatig- als totaalonderhoud. Onze werkwijze is klantgericht en klantvriendelijk. Dat blijkt uit ons nog steeds groeiend aantal samenwerkingsverbanden met bedrijven en woningcorporaties.

Duurzaam

Duurzaam is niet alleen de manier waarop wij bouwen maar ook hoe wij als bedrijf te werk gaan. Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO) omdat wij een positieve bijdrage willen leveren aan een schoon milieu en een schone toekomst.

Stap binnen bij ons en u ervaart letterlijk onze groene identiteit:

  • 15% van ons wagenpark is elektrisch en dit percentage zal blijven stijgen
  • Wij hebben 850 zonnepanelen op onze panden
  • Onze panden in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek zijn energieneutraal
  • Ons pand in Krimpen aan de Lek wordt verwarmd met het restmateriaal van de machinale houtbewerking
  • Wij rijden in Rotterdam met twee volledig elektrisch aangedreven klusbussen en dit aantal zal groeien
  • In Dordrecht zijn we gestart met onze eerste volledig elektrische bus
  • Ons streven is een paperless office te zijn; wij dringen hiermee het papiergebruik terug en wij werken zoveel mogelijk digitaal. Dat geldt ook voor onze samenwerkingen met bijvoorbeeld woningcorporaties. Wij werken met I-pads in combinatie met een ERP-systeem (de hele administratie in één systeem). Voordeel hiervan is dat ons callcenter direct inzicht heeft in de huidige situatie met eventueel aanvullende foto’s.

Certificering

Wij zijn een ISO9001:2015 en VCA** gecertificeerd bedrijf. Dit bevordert de kwaliteit en de veiligheid binnen ons bedrijf. We verwachten in 2022 onze certificering ISO 14001 te hebben behaald.