Werken bij Muddebouw

Werken bij Muddebouw betekent werken bij een toonaangevend dynamisch familiebedrijf waarbij DUURZAAM BOUWEN met hoofdletters geschreven wordt. Wij bieden onze klanten kwaliteit en service waarbij oplossingen op maat en innovatie centraal staan. Met Zuid-Holland als werkterrein vervullen wij een toonaangevende rol.

Muddebouw zoekt 100 vaklieden!

Muddebouw zorgt dat we kwaliteit en een hoge mate van dienstverlening kunnen bieden en behouden met eigen personeel. Om deze reden investeert Muddebouw in personeel op alle disciplines. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol, daarom zijn we van mening dat iedereen recht heeft op een baan en zetten ons daar actief voor in. Onze klanttevredenheid wordt gewaardeerd met een 8 en hoger omdat we onze medewerkers continue opleiden. Om naar de toekomst toe te kunnen blijven werken met eigen vaklieden zoeken we personeel! Word jij ook onderdeel van de Muddebouw familie? Solliciteer dan!

Onze vacatures

Wij zoeken collega’s die bij ieder uniek technisch vraagstuk opnieuw de uitdaging zien en hun handen uit de mouwen steken om het project, naar volle tevredenheid van de klant, op te leveren. Jij weet van aanpakken, de mentaliteit die zo kenmerkend is in ons werkgebied. En waarbij ook een voldoende dosis humor niet onbelangrijk is.

Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Kom jij Muddebouw versterken?

Mutatie timmerman

Wegens groei en uitbreiding van ons team zijn wij voor…

Uitvoerder mutatie

Wegens groei en uitbreiding van ons team zijn wij voor onze…

Onderhoudsmonteur

Wegens groei en uitbreiding van ons team zijn wij voor…

Timmerman

Wegens groei en uitbreiding van ons team zijn wij voor…