Woningcorporaties en vastgoedbeheerders hebben dagelijks te maken met uit te voeren onderhoud aan het vastgoed. Muddebouw voert deze dagelijkse werkzaamheden op contractuele basis uit waarbij we werken met verschillende vormen van het afkopen van deze onderhoudswerkzaamheden. Wij werken uitsluitend met eigen vakmensen: loodgieters, elektriciens, timmerlieden, tegelzetters, stukadoors en servicemonteurs. Deze specialisten hebben alle kennis en vakmanschap in huis om de reparaties correct, veilig en klantvriendelijk uit te voeren.

De melding voor uw reparatieverzoek komt binnen bij ons callcenter, waar u één van onze vaste service medewerkers spreekt. Wij zorgen na de melding voor verdere afwikkeling en oplossing van het probleem. Inmiddels hebben wij meer dan 50.000 woningen in onderhoud; uw reparaties zijn in deskundige en ervaren handen.

Voordelen contractonderhoud

  • Een vast team service medewerkers (via callcenter met centrale administratie en planning)
  • Reparaties worden tijdig verholpen zodat grote schade op termijn voorkomen wordt
  • Vaste vakmensen van Muddebouw die op de hoogte zijn van eventuele probleempunten in uw vastgoed
  • Muddebouw heeft alle disciplines zelf in huis (timmerlieden, elektriciens, loodgieters, tegelzetters, etc.)
  • Overzichtelijke administratie met inzicht in de gegevens
  • Vast contractbedrag op maat
  • 24 uur per dag, alle dagen van het jaar

Mutatieonderhoud

Ons mutatieonderhoud staat bekend om onze strakke planning zodat de woning, het bedrijf of winkelpand zo kort mogelijk leegstaat tussen twee verschillende huurperiodes in. Wij voeren uitgebreid onderhoud uit zodat de woning of het pand in de gewenste staat wordt opgeleverd. Na onze werkzaamheden is de ruimte optimaal gereed voor de nieuwe huurder.

Als multidisciplinair aannemer met alle gespecialiseerde vakmensen in eigen huis en met een eigen timmerfabriek leveren wij kwaliteitsonderhoud op maat.

Efficiënt werken: ERP systeem

Het contact tussen onze binnen- en buitendienst verloopt feilloos dankzij het ERP systeem. Onze gehele administratie zit in 1 systeem. ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het is software die ondersteunend is aan alle processen binnen een bedrijf. Door het gebruik van dit systeem kunnen wij op een zeer efficiënte manier werken; alle informatie is altijd voor handen. Het verbindt onze binnen- en buitendienst zodat wij altijd snel kunnen schakelen. Als een bon gereed wordt gemeld krijgt het kantoor dit direct binnen.