Voor de woningcorporaties zijn wij partner voor uit het uitvoeren van planmatig en groot onderhoud. Goed onderhoud voorkomt grotere problemen en hoge kosten op termijn. Dit onderhoud omvat kleine voorziene reparaties tot groot onderhoud aan volledige huizenblokken. Het goed onderhouden van de woningen zorgt voor wooncomfort van de huurders en dus tevreden klanten. Voor de woningcorporatie levert het op de lange termijn, uiteindelijk, lagere kosten op voor herstelwerkzaamheden.

Planmatig onderhoud

Onder planmatig onderhoud vallen reparaties die van te voren zijn bepaald. Onder deze werkzaamheden vallen het vervangen van kozijnen, vernieuwen van toilet, keuken of badkamer maar ook buitenschilderwerk. Dit soort onderhoud wordt per straat of huizenblok uitgevoerd.

Groot onderhoud

Groot onderhoud is nodig als de woning niet meer voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Bij dit onderhoud worden delen van de woning vernieuwd. Nadat dit onderhoud is uitgevoerd voldoet de woning weer aan de geldende regels en het draagt bij aan duurzaamheid; de woning is beter geïsoleerd en daardoor neemt het energieverbruik af.