Op zoek naar een adviesbureau dat u helpt met brandveiligheid binnen gebouwen? Beveilig uw gebouw optimaal tegen brand met het brandveiligheidsadvies van Muddebouw. Wij hebben ons een aantal jaren geleden gespecialiseerd in brandveiligheid en zijn daarom in staat om onze klanten te helpen bij het advies geven op het gebied van brand veiligstellen van woongebouwen. Naast het bieden van advies zijn wij ook in staat om brandveiligheidsmaatregelen uit te voeren en gebouwen te renoveren.

Neem gerust contact met ons op dan helpen wij u verder!

Adviesbureau brandveiligheid | Muddebouw helpt u graag!

Tegenwoordig zijn er veel eisen bijgesteld en is het noodzakelijk om panden binnen gemeentes die een risico hebben op een uitslaande brand brandveilig te maken. Verschillende coöperaties zijn aangeschreven om te onderzoeken welke gebouwen een verbetering nodig hebben op het gebied van brandveiligheid. Als uitvoerende en adviserende partij kan Muddebouw een brandveiligheid inspectie uitvoeren bij uw pand of woning. Op basis van onze bevindingen geven u een transparant rapport met informatie over hoe u ervoor staat op het gebied van brandveiligheid. Is alles in order? Of zijn er verbeteringen nodig? Wij laten het u weten en lossen het op.

Brandveiligheidsadvies op het gebied van wet- en regelgeving

Binnen brandveiligheid vallen verschillende aspecten. Zo begint het allemaal met het voldoen aan de wet- en regelgeving en natuurlijk bewustwording. In het bouwbesluit 2012 staan alle eisen waaraan u moet voldoen. Hierin staat een opsomming van het voorkomen en tijdig opmerken van een brand tot het verkleinen van de verspreidingsrisico’s, vluchtplan en bestrijden van de brand aan toe. Wij denken met u mee zodat alles gaat zoals het hoort. Goed om te weten is dat bij sommige gebouwen een extra omgevingsvergunning voor brandveiligheid nodig is, zoals een kinderdagverblijf of gebouw waar meer dan 10 mensen overnachten. Onze experts op het gebied van brandveiligheid helpen u verder. Wij checken uw gebouw door middel van een brandscan om te kijken of er voldaan wordt aan alle eisen. Met elkaar maken we keuzes over wat we bewust wel en bewust niet uitvoeren. Het doel hierbij is natuurlijk altijd om voor zoveel mogelijk panden de brandveiligheid te verbeteren.

Multidisciplinair aannemingsbedrijf

Als multidisciplinair aannemingsbedrijf kunnen we voor u verschillende werkzaamheden uitvoeren. Naast onze specialistische tak brandveiligheid kunnen we u ook ondersteunen op andere vlakken. Zo kunnen we (bouw)advies geven, ontwerpen aanleveren en dit alles netjes uitvoeren. We werken met onze eigen timmerlieden, schilders, loodgieters, stukadoors, servicemonteurs en nog veel meer echte vakmensen. Benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen? Bekijk ons overzicht aan diensten hier.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen voor ons adviesbureau brandveiligheid? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0180 51 22 32. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! Graag tot ziens bij Muddebouw.