Bent u op zoek naar een aannemer Barendrecht en omgeving? Wij van Muddebouw BV staan altijd voor u klaar! Met twee vestigingen in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek opereren we door heel Zuid-Holland. We hebben een uitgebreid portfolio en kunnen verschillende klussen voor u uitvoeren. Denk hierbij aan onderhoud, renovaties en het bieden van totaaloplossingen voor ieder project. We hebben dan ook een team van eigen vakmensen met ieder hun eigen specialisme. Timmermannen, loodgieters, tegelzetters en stukadoors, wij zorgen dat er altijd een gespecialiseerd iemand bij u aan de slag gaat!

Wilt u graag meer weten over ons aannemingsbedrijf? Of wilt u een offerte op maat laten maken? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Aannemer Barendrecht | Muddebouw helpt u graag verder!

Als aannemer doen we altijd ons best om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. zoals al eerder benoemd beschikken we over ruim 120 verschillende vakmensen die allemaal hun eigen specialisme hebben. Wij bieden onze klanten bouwadvies, ontwerpen en (groot en klein) onderhoud. Bent u benieuwd naar alle projecten die we al gedaan hebben? Dan kunt u een kijkje nemen op onze projectenpagina.

Bekijk hier al onze projecten.

Duurzaam ondernemen

Bij Muddebouw vinden wij het belangrijk om duurzaam te bouwen. Daarom hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda staan. Bij ons binnen ervaart u letterlijk de groene identiteit. Zo is momenteel bijna 1 op de 5 van onze bedrijfswagens elektrisch en hebben we 850 zonnepanelen op onze panden. Onze panden in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek zijn energieneutraal. We blijven continu werken aan het verbeteren van ons effect op het milieu. Lees hier meer over ons.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze aannemer Barendrecht? Dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.  Contact opnemen kan telefonisch of per mail, maar uiteraard ook via het contactformulier op de website. Tot ziens bij Muddebouw BV!