Op zoek naar een aannemer Capelle aan den IJssel? Dan moet u bij Muddebouw zijn! Wij zijn een aannemersbedrijf in Capelle aan den IJssel, met nog een tweede vestiging in Krimpen aan de Lek. We voeren projecten en planmatig onderhoud uit voor woningcorporaties, VvE beheerders, scholen, of particulieren. Bij Muddebouw vinden we naast klantvriendelijkheid, ook duurzaamheid heel belangrijk. Daarom is een groot deel van ons wagenpark elektrisch, liggen er zonnepanelen op de daken van onze kantoren en streven we naar een ‘paperless office’.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Aannemer Capelle aan den IJssel | Muddebouw staat voor u klaar!

Muddebouw werkt voor verschillende bedrijven. Denk hierbij aan woningcorporaties, VvE beheerders en scholen. Hiervoor voeren we onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit. Dat doen we met ons eigen team, van onder andere timmerlieden, schilders, loodgieters, elektriciens en nog veel meer. Wij doen alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en inspelen op de wensen van onze klanten. Dankzij onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen we maatwerk leveren, dat ook nog eens snel geleverd kan worden.

Wij doen wat we beloven want afspraak is afspraak. Onze klanten en opdrachtgevers krijgen deze zekerheid van ons. Net als ons personeel. Wij zijn een betrouwbare partner en inspirerende werkgever.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij Muddebouw!