Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen in uw zoektocht naar een geschikte aannemer Dordrecht? Wij kunnen u verder helpen! Muddebouw is een multidisciplinair bedrijf waar uitsluitend vakmensen en specialisten werken. Wij zijn breed inzetbaar en leveren de meest uiteenlopende projecten en werkzaamheden af. Met onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen wij zowel grote als kleine series produceren en leveren. Al onze producten zijn op maat gemaakt en worden snel geleverd.

Wilt u meer weten over enkele projecten die wij uit hebben gevoerd? Twijfel niet en bekijk gerust even ons portfolio op onze website.

Aannemer Dordrecht | Muddebouw staat voor u klaar!

Met ruim 120 man voeren wij dagelijks vol trots verschillende opdrachten uit in de regio van Rotterdam en andere plaatsen in de provincie Zuid-Holland. Ons team is, vanwege de grote diversiteit aan opdrachten, samengesteld uit specialisten vanuit meerdere vakgebieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: timmerlieden, loodgieters, elektriciens, schilders, tegelzetters, stukadoors en service monteurs. Ook de achtergronden van onze opdrachtgevers zijn behoorlijk divers. Zo werken wij bijvoorbeeld voor scholen, maar ook voor VvE beheerders en particulieren. Geen klus is dus te gek voor ons!

Duurzaam bouwen

Wij hechten grote waarde aan duurzaamheid tijdens het bouwen of verbouwen. Zo proberen wij een positieve bijdrage te leveren aan een schoner milieu; zowel voor nu als voor de toekomst. Deze groene identiteit kunt u ook terugvinden in andere aspecten van ons bedrijf. Enkele voorbeelden hiervan zijn de 350 zonnepanelen verdeeld over onze panden en elektrische wagens in ons wagenpark.

Neem contact met ons op!

Vindt u dat wij passen bij uw gewenste plaatje van een aannemer Dordrecht? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw project zo snel mogelijk van start kan gaan. Onze medewerkers zullen u snel verder helpen!