Bent u op zoek naar een aannemer Krimpen aan de Lek? Dan moet u zeker bij Muddebouw in Krimpen aan de Lek zijn! Daarnaast hebben wij ook nog een tweede vestiging, deze zit in Capelle aan den IJssel. Muddebouw is een aannemer gespecialiseerd in renovatie en onderhoud. Of u nu een woningcorporatie, VvE beheerder, school of ander bedrijf heeft, wij staan graag voor u klaar. Dankzij onze ervaren team van vakspecialisten kunnen we vrijwel elke klus in eigen beheer doen. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we goed inspelen op de wensen van onze klanten.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Aannemer Krimpen aan de Lek | Muddebouw helpt u verder

Als u kiest voor Muddebouw kiest u voor een totaaloplossing. Wij zijn uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Ons eigen team vakmensen pakt elke klus en opdracht zeer professioneel aan. Kleine en grote opdrachten, zij voeren elke reparatie, renovatie en verbouwing naar volle tevredenheid van de klant uit dankzij hun vakmanschap en kennis.

Onze activiteiten als aannemer zijn divers. Wij voeren onderhoud, klein en groot, uit aan uw pand, zowel op periodieke als incidentele basis. Ons mutatieonderhoud staat bekend om onze strakke planning zodat de woning, het bedrijf of winkelpand zo kort mogelijk leegstaat tussen twee verschillende huurperiodes in. Panden renoveren en onderhouden is ook een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Bij elke opdracht die wij aannemen staat duurzaam bouwen of verbouwen voorop.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Bij vragen staan we natuurlijk voor u klaar. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We zorgen er dan voor dat uw vragen zo snel mogelijk beantwoord worden. Tot ziens bij Muddebouw!