Bent u op zoek naar een aannemer Rotterdam? Dan bent u bij Muddebouw BV zeker aan het juiste adres. Wij hebben 2 vestigingen in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek, vlak bij Rotterdam. Vanuit daar bedienen wij klanten in de gehele regio Rotterdam en omstreken. Muddebouw heeft een breed scala aan vakmensen in dienst, die er voor zorgen dat uw klus op de juiste manier wordt afgerond. Omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we snel schakelen en inspelen op de wensen en eisen van onze klanten.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Aannemer Rotterdam | Muddebouw staat voor u klaar

Als u kiest voor Muddebouw kiest u voor een totaaloplossing. Wij zijn uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Ons eigen team vakmensen pakt elke klus en opdracht zeer professioneel aan. Kleine en grote opdrachten, zij voeren elke reparatie, renovatie en verbouwing naar volle tevredenheid van de klant uit dankzij hun vakmanschap en kennis.

Onze activiteiten als aannemer zijn divers. Wij voeren onderhoud, klein en groot, uit aan uw pand, zowel op periodieke als incidentele basis. Ons mutatieonderhoud staat bekend om onze strakke planning zodat de woning, het bedrijf of winkelpand zo kort mogelijk leegstaat tussen twee verschillende huurperiodes in. Panden renoveren en onderhouden is ook een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Bij elke opdracht die wij aannemen staat duurzaam bouwen of verbouwen voorop.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die Muddebouw te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Muddebouw!