Een goede aannemer zoeken

Wilt u een aannemer zoeken, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Muddebouw helpt u graag verder! Als aannemersbedrijf zijn we actief in de regio Zuid-Holland en staan graag voor u klaar als het gaat om renovatie-, nieuwbouw- of onderhoudswerkzaamheden. Wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! We helpen u zo snel mogelijk verder.

Wat doet een aannemer?

Een aannemer is inzetbaar voor verschillende disciplines. Zo kunnen wij voor u klussen uit handen nemen waar u zelf geen tijd voor heeft.  Wanneer u kiest voor Muddebouw kiest u voor een totaaloplossing. Wij zijn uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Ons eigen team vakmensen pakt elke klus en opdracht zeer professioneel aan. Kleine en grote opdrachten, zij voeren elke reparatie, renovatie en verbouwing naar volle tevredenheid van de klant uit dankzij hun vakmanschap en kennis.

Onze activiteiten als aannemer zijn divers. Wij voeren onderhoud en renovatie, klein en groot, uit aan uw pand, zowel op periodieke als incidentele basis. Ons mutatieonderhoud staat bekend om onze strakke planning zodat de woning, het bedrijf of winkelpand zo kort mogelijk leegstaat tussen twee verschillende huurperiodes in. Panden renoveren en onderhouden is ook een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Bij elke opdracht die wij aannemen staat duurzaam bouwen of verbouwen voorop. Lees hier over alles wat we doen.

Allround aannemer gezocht in Rotterdam en omgeving?

Wij zijn een aannemersbedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel, met nog een tweede vestiging in Krimpen aan de Lek. Als familiebedrijf kennen wij geen ingewikkelde organisatiestructuur. De lijnen zijn kort en daarom zijn wij in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen. Of u nu op zoek bent naar een aannemer voor een renovatie project, voor planmatig onderhoud of voor een compleet nieuwe woonwijk, alles is bij ons mogelijk op welk vlak dan ook. Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt, wat zowel voor u als voor ons erg overzichtelijk en fijn is.

Een duurzame aannemer vinden

Een goede aannemer zoeken is niet alleen belangrijk! Duurzaamheid is tegenwoordig ook een belangrijk onderdeel in het vinden en kiezen van een aannemer. Bij Muddebouw is duurzaam niet alleen de manier waarop wij bouwen, maar ook de manier hoe wij als bedrijf te werk gaan. Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO), omdat we een positieve bijdrage willen leveren aan een schoon milieu én een schone toekomst.

Stap bij ons binnen en u ervaart letterlijk onze groene identiteit:

  • 10% van ons wagenpark is elektrischen dit percentage zal blijven stijgen;
  • Wij hebben 350 zonnepanelenop onze panden;
  • De uitbreiding van de werkplaats in Krimpen aan de Lek wordt in 2020/2021 voorzien van nog eens 500 zonnepanelen;
  • Onze panden in Capelle aan den IJssel zijn energieneutraal;
  • Ons pand in Krimpen aan de Lek wordt verwarmd met het restmateriaal van de machinale houtbewerking;
  • Wij rijden in Rotterdam met twee volledig elektrisch aangedreven klusbussenen dit aantal zal groeien;
  • Ons streven is een paperless officete zijn; wij dringen hiermee het papiergebruik terug en wij werken zoveel mogelijk digitaal. Dat geldt ook voor onze samenwerkingen met bijvoorbeeld woningcorporaties. Daarnaast werken wij met I-pads in combinatie met een ERP-systeem (de hele administratie in één systeem). Het voordeel hiervan is dat ons callcenter direct inzicht heeft in de huidige situatie met eventueel aanvullende foto’s.

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een aannemer?

Wanneer u op zoek bent naar een aannemer kijkt u natuurlijk ook naar de prijs. Aangezien ieder project een ander kostenplaatje heeft, is het lastig om hierop vast te pinnen hoeveel de kosten zullen zijn. Het hangt geheel af van de grootte van het project en de hoeveelheid/ kosten van de materialen. Wanneer u een prijsopgave zoekt kunt u ons altijd mailen via info@muddebouw.nl.

Heeft u vragen? Kom met ons in contact!

Bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn bij uw project? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op en we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 0180 51 22 32. Tot ziens bij Muddebouw!