Op zoek naar een aannemersbedrijf Krimpen aan de Lek? Muddebouw staat graag voor u klaar. We hebben 2 vestigingen, in Capelle aan den IJssel en in Krimpen aan de Lek. Vanuit daar staan wij klaar voor onze klanten in regio Rotterdam en Krimpenerwaard. Met ruim 120 man werken wij vol trots voor onze verschillende opdrachtgevers in dit werkgebied.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Aannemersbedrijf Krimpen aan de Lek | Muddebouw is uw partner

Muddebouw werkt voor verschillende bedrijven. Denk hierbij aan woningcorporaties, VvE beheerders en scholen. Hiervoor voeren we onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit. Dat doen we met ons eigen team, van onder andere timmerlieden, schilders, loodgieters, elektriciens en nog veel meer. Wij doen alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en inspelen op de wensen van onze klanten. Dankzij onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen we maatwerk leveren, dat ook nog eens snel geleverd kan worden.

Naast 100% tevredenheid bieden aan onze klanten, vinden wij ook duurzaamheid erg belangrijk. Dat doen we door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We hebben bijvoorbeeld een (deels) elektrisch wagenpark, zonnepanelen op het dak en we streven naar een ‘paperless office’. Hiermee dragen we een steentje bij aan een schoner milieu!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Graag vertellen wij u wat wij voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn. Tot ziens bij Muddebouw!