Op zoek naar een aannemersbedrijf regio Rotterdam, dat u kan helpen? Muddebouw is uw betrouwbare partner! Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in onderhoud en renovatie. Met ruim 120 man werken wij vol trots voor onze verschillende opdrachtgevers in dit werkgebied. Muddebouw is een multidisciplinair bedrijf waar uitsluitend vakmensen en specialisten werken. Wij zijn breed inzetbaar en leveren de meest uiteenlopende projecten en werkzaamheden af. Met onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen wij zowel grote als kleine series produceren en leveren. Wij leveren maatwerk en de levertijden zijn kort.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Muddebouw voor u kan betekenen? Neem contact op!

Aannemersbedrijf regio Rotterdam | Muddebouw is uw partner

Als familiebedrijf kennen wij geen ingewikkelde organisatiestructuur. De lijnen zijn kort en daarom zijn wij in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen.

Als aannemer bieden wij bouwadvies en onderhoud, zowel projectmatig- als totaalonderhoud. Onze werkwijze is klantgericht en klantvriendelijk. Dat blijkt uit ons nog steeds groeiend aantal samenwerkingsverbanden met bedrijven en woningcorporaties.

Ook duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zorgen wij er voor dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen omdat wij een positieve bijdrage willen leveren aan een schoon milieu en een schone toekomst. Dit doen wij bijvoorbeeld door een (deels) elektrisch wagenpark, zonnepanelen, energie neutrale panden en het streven naar een ‘paperless office’.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen bent u uiteraard vrij om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder en geven u alle nodige informatie. Daarnaast bieden we ook advies, om ervoor te zorgen dat wij u op de beste manier kunnen helpen. Tot ziens bij Muddebouw!