Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf Rotterdam? Muddebouw uit Capelle aan den IJssel helpt u graag! Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in onderhoud en renovatie aan gebouwen. Dit doen wij voor onder andere scholen, woningcorporaties, VvE beheerders en andere soorten bedrijven. Dankzij onze gedreven team, kunnen we elke klus in eigen beheer uitvoeren waardoor we snel in kunnen spelen op de wensen van onze klanten.

Bent u benieuwd wat Muddebouw voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op!

Aannemersbedrijf Rotterdam | Muddebouw staat voor u klaar

Wij doen wat we beloven want afspraak is afspraak. Onze klanten en opdrachtgevers krijgen deze zekerheid van ons. Wij zijn een betrouwbare partner. Dat maakt de samenwerking tussen Muddebouw en onze klanten altijd erg transparant. Klanten weten wij ons waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten, waardoor ze niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Duurzaamheid op één

Naast een totaalpakket bieden aan onze klanten, vinden wij ook duurzaamheid erg belangrijk. Dat doen we door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We hebben een (deels) elektrisch wagenpark, zonnepanelen op het dak en streven naar een ‘paperless office’. Hiermee dragen we een steentje bij aan een schoner milieu.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Als familiebedrijf kennen wij geen ingewikkelde organisatiestructuur. De lijnen zijn kort en daarom zijn wij in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Muddebouw voor u? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Tot ziens bij Muddebouw!