Bent u op zoek naar een aannemingsbedrijf Dordrecht & omgeving? Dan is Muddebouw de aannemer waarnaar u op zoek bent! Gebaseerd in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek werken we in de regio om projecten en planmatig onderhoud uit voor woningcorporaties, VvE beheerders, scholen, of particulieren. Dit doen we uiteraard altijd met onze beste vakmensen. Naast kwaliteit zijn we ook gericht op onze klantvriendelijkheid en vinden we duurzaamheid belangrijk.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Aannemingsbedrijf Dordrecht | Muddebouw staat voor u klaar!

Wij werken als echt familiebedrijf al ruim 40 jaar voor verschillende organisaties en bedrijven. Dit doen we met veel passie voor ons werk. Samen met ruim 120 man werken we iedere dag vol trots aan onze projecten. Als multidisciplinair aannemingsbedrijf zijn we breed inzetbaar en kunnen we vele klussen zonder enkele problemen voltooien. Hierbij kunt u denken aan onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, maar ook het (aan)bouwen van een pand of woning. Bovendien beschikken we over onze eigen houtbewerkingsmachines waardoor wij zowel grote als kleine series producten produceren en leveren. Het voordeel hiervan is dat wij u kunnen voorzien van echt maatwerk én korte levertijden doordat alles op onze locatie gebeurt.

Duurzaamheid voorop

Als duurzame aannemer vinden wij duurzaam ondernemen erg belangrijk. Zo hebben we een groot deel van ons wagenpark al helemaal elektrisch gemaakt en zijn we continu bezig met het doorvoeren van duurzame oplossingen. Denk hierbij aan zonnepanelen op de daken van onze panden én het streven naar een ‘paperless office’. Ook bij onze klussen houden we rekening met duurzame materialen die kwalitatief zijn en lang meegaan.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over ons aannemingsbedrijf Dordrecht? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het verbouwen, renoveren of onderhoudswerkzaamheden aan uw pand of woning? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woorden en helpen u met al uw vragen.

Tot snel bij Muddebouw!