Op zoek naar een aannemingsbedrijf Rotterdam? Zoek dan niet verder! Aannemingsbedrijf Muddebouw is er voor u! Als betrouwbare aannemer uit Capelle aan den IJssel zorgen we ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn met ons afgeleverde werk. Bij ons is alles transparant, we zeggen waar u aan toe bent en u heeft geen onverwachtse kosten. Met ons eigen team van vakkundige werknemers kunnen we werkelijk alles voor u doen, van onderhoud tot renovatie aan toe. Muddebouw is uw partner!

Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op!

Aannemingsbedrijf Rotterdam | Muddebouw staat voor u klaar!

Als aannemer werken wij met liefde en plezier om een klus zo goed mogelijk naar wens te voltooien. Dit doen we met ons eigen team aan vaklieden waaronder o.a. timmerlieden, schilders, loodgieters, elektriciens, schilders en tegelzetters. We krijgen vaak het verzoek van onze opdrachtgevers om panden te renoveren of om deze te onderhouden. Dit doen we dan ook met het oog op het milieu. Wij voorzien graag bestaande panden van een goede isolerende laag die bijdraagt aan het milieu. Tijdens deze opdrachten werken we nauw samen met gespecialiseerde toeleveranciers, woningcorporaties, beleggers en andere professionele vastgoedeigenaren.

Wie zijn onze klanten?

Wij werken voornamelijk voor woningcorporaties, VvE beheerders en scholen. Hiervoor doen we de verschillende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld onderhoud aan panden of een aanbouw bij een school. Met ruim 120 man werken wij vol trots voor onze verschillende opdrachtgevers in de regio Rotterdam en Krimpenerwaard. Wie weet komen we binnenkort ook bij u langs!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over aannemingsbedrijf Rotterdam of wilt u graag iets anders weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder! Dit kan ook telefonisch. Op onze website ziet u wanneer wij telefonisch bereikbaar zijn. Tot ziens bij Muddebouw!