Bedrijfsruimte bouwen bij Muddebouw? Wij staan voor u klaar! Als aannemingsbedrijf actief in de regio Zuid-Holland kunnen we alles voor u realiseren van bouwadvies, ontwerp tot (groot en klein) onderhoud en realisatie aan toe. Dankzij onze ruim 40 jaar ervaring hebben wij al heel wat projecten succesvol mogen afronden. Hierin staat de klant altijd centraal en doen we alles om aan uw wensen te voldoen. Ons team bestaat uit ruim 120 verschillende vakmensen, die ieder over een eigen specialisme beschikken. Zo krijgen we alles binnen een kort tijdsbestek voor u voor elkaar. Wel zo fijn!

Wilt u meer weten over enkele projecten die wij uit hebben gevoerd? Twijfel niet en bekijk gerust even ons portfolio op onze website.

Bedrijfsruimte bouwen | Muddebouw staat voor u klaar!

Bij het bouwen van een bedrijfsruimte is het belangrijk dat u als klant geheel tevreden bent. Daarom houden we nauw contact met onze klanten en nemen wij u mee in iedere stap van het project. Geen klus is voor ons te gek! Wij hebben alle kennis in-house: timmerlieden, loodgieters, elektriciens, schilders, tegelzetters, stukadoors en service monteurs. Er is altijd wel iemand die bij u terecht kunt. Vindt u dat wij passen bij uw gewenste plaatje van een aannemer? Informeer dan bij één van onze collega’s!

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen vinden wij bij Muddebouw belangrijk. Daarom nemen wij dit mee in ons bouwproces. We bouwen uitsluitend met materialen die voorzien zijn van een duurzaamheidskeurmerk. Op deze manier leveren wij een positieve bijdrage aan een schoner milieu. Bij ons kantoorpand zijn 850 zonnepanelen geïnstalleerd en is 15% van onze bedrijfswagens elektrisch. Ons streven is een paperless office te zijn, dit hopen we te bereiken door zoveel mogelijk digitaal te doen.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over een bedrijfsruimte bouwen in de regio Zuid-Holland? Wij nodigen u uit én gaan graag met u in gesprek. Neem direct contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij Muddebouw Aannemingsbedrijf!