Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer Rotterdam? Dan bent u bij Muddebouw zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om renovaties of onderhoud aan uw gebouw(en). We geven bouwadvies, helpen met het ontwerp en nemen tenslotte uiteraard de uitvoering ook voor onze rekening. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar en geven u graag alle informatie die u nodig heeft.

Betrouwbare aannemer Rotterdam | Muddebouw staat voor u klaar

Muddebouw doet alles in eigen beheer. Wij hebben dus vaklieden zoals timmerlieden, schilders en tegelzetters in dienst, die er alles aan doen om uw project tot het juiste einde te brengen. Dankzij onze eigen houtbewerkingsmachines kunnen wij zowel grote als kleine series producten leveren. We voorzien u dus van maatwerk en onze levertijden zijn kort!

Als familiebedrijf kennen wij geen ingewikkelde organisatiestructuur. De lijnen zijn kort en daarom zijn wij in staat flexibel in te springen op nieuwe vraagstukken en klussen.

Naast service bieden aan onze klanten, vinden wij het ook belangrijk om ons bezig te houden met het milieu. Daarom voeren wij onze werkzaamheden zoveel mogelijk op een duurzame manier uit. Zo is een deel van ons wagenpark inmiddels elektrisch, wekken wij op kantoor onze eigen stroom op door middel van zonnepanelen en streven we ernaar om zo min mogelijk papier te verbruiken.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft, staan wij uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Op onze website ziet u wanneer wij telefonisch bereikbaar zijn. Tot ziens bij Muddebouw!