Bent u op zoek naar een bouwbedrijf Capelle en omgeving? Dan staat Muddebouw tot uw beschikking! Als aannemersbedrijf met twee vestigingen, in Capelle aan den IJssel en in Krimpen aan de Lek, staan wij altijd voor u klaar. Zo werken wij al vele jaren voor verschillende organisaties, hierbij kunt u denken aan VvE beheerders, scholen en woningcorporaties. Dit doen we met ons eigen team van timmerlieden, schilders, loodgieters en elektriciens.

Heeft u een klus? In de regio Rotterdam, Krimpenerwaard of daar buiten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Muddebouw is uw partner! | Bouwbedrijf Capelle

Als bouwbedrijf zijn wij specialist in onderhoud en renovatie. Met al ruim 40 jaar ervaring op zak, kunnen wij elke klus klaren. Goed om te weten is dat Muddenbouw een echt familiebedrijf is. Iedere dag zetten we ons weer in om verschillende opdrachten te voltooien. Dit doen wij met ruim 120 medewerkers. Als multidisciplinair bouwbedrijf werken we alleen met vakmensen en specialisten. Door onze brede inzetbaarheid kunnen we verschillende dingen tijdens een project voor u uitvoeren. Dit is wel zo handig! Ook beschikken wij over onze eigen houtbewerkingsmachines, waarmee we maatwerk kunnen leveren en de levertijd kort kunnen houden. Dat is nog eens service, dat is Muddebouw!

Duurzaamheid voorop

Bij ons staat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Niet alleen in de manier waarop zij bouwen, maar ook hoe we als bedrijf te werk gaan. Wij streven naar het elektrisch maken van ons wagenpark (momenteel zitten wij op 10%), beschikken over 350 zonnepanelen op onze panden (met uitbreiding op de planning naar 500), onze panden zijn energieneutraal en streven naar een paperless office.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over ons bouwbedrijf Capelle? Of kunnen we u met andere zaken helpen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Zij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!

Tot ziens bij Muddebouw!