Bent u op zoek naar een bouwbedrijf Dordrecht en omgeving? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf Muddebouw op de juiste plek! Onze toppers helpen u graag bij uw project. Of u nu bij ons terecht bent gekomen voor de renovatie van een pand of woning, onderhoud of het ontwerp van één aanbouw/nieuwe woning. Niets is voor ons onmogelijk! Met ons team van 120 verschillende vakmensen hebben we verschillende specialisme.

Benieuwd naar de mogelijkheden? En wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Bouwbedrijf Dordrecht | Muddebouw helpt u graag verder!

Al meer dan 40 jaar lang hebben wij als familiebedrijf veel ervaring op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering voor zowel grote als kleine klussen. Onze lijnen zijn kort en daarom kun u snel bij ons terecht. We zijn niet alleen flexibel, maar springen ook in op nieuwe vraagstukken. Een van onze specialismes is projectmatig onderhoud en totaalonderhoud. Hierbij richten wij ons op klantvriendelijkheid en gaan we graag samenwerkingsverbanden aan met bedrijven en woningcorporaties.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Bij Muddebouw vinden wij het ook belangrijk dat duurzaamheid voorop staat. Wij bouwen niet alleen duurzaam, maar gaan ook met andere werkzaamheden duurzaam om. Zo leveren we een bijdrage aan een schoner milieu door maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zonnepanelen, een ‘paperless office’ en elektrisch rijden. Kom gerust langs en ontdek onze groene identiteit.

Meer informatie over Muddebouw?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over ons Bouwbedrijf Dordrecht en omgeving? Dan helpen we u graag verder. Goed om te weten is dat wij gevestigd zijn in Capelle aan den IJssel & Krimpen aan de Lek en vanuit deze plaatsen naar u toe komen. Aan de slag? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw project zo snel mogelijk van start kan gaan.