Op zoek naar een Klusbedrijf Capelle aan den IJssel? Muddebouw is uw partner! Als echt familiebedrijf staan we voor u klaar om u te helpen bij al uw projecten. Dit doen wij al 40 jaar lang samen met onze enthousiaste en gedreven medewerkers. Als interdisciplinair klusbedrijf beschikken we over ons eigen team met timmerlieden, schilders, loodgieters en elektriciens. Hierdoor kunnen we goed schakelen en meerdere activiteiten uitvoeren bij uw project.

Wilt u meer informatie ontvangen over hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Muddebouw staat voor u klaar! | Klusbedrijf Capelle aan den IJssel

Als klusbedrijf opereren wij vanuit onze twee vestigingen in Capelle aan den IJssel en in Krimpen aan de Lek. Hieruit zijn wij actief bij projecten in de regio Zuid-Holland. Zo helpen wij verschillende klanten waaronder woningcorporaties, VvE beheerders en scholen. Zoals al eerder benoemd zijn wij een echt familiebedrijf zonder een ingewikkelde organisatiestructuur. Wij hebben korte lijnen en werken flexibel. Onze werkwijze is gericht op klantvriendelijkheid en als aannemer geven wij bouwadvies en voeren wij onderhoud uit. Dit doen we zowel op basis van projecten als totaalonderhoud.

Wij bieden een totaaloplossing!

Wanneer u voor Muddebouw kiest, dan kiest u voor een totaal oplossing. We pakken elke klus zeer professioneel aan. We geven (bouw)advies, zorgen voor het ontwerp en voeren deze vervolgens uit. Dit doen wij met onze vakmensen voor zowel kleine, als grote opdrachten. Wist u dat wij ook gebruik maken van machinale houtbewerking in onze eigen geavanceerde timmerfabriek? Hierdoor kunnen we snel kwaliteitsproducten leveren naar uw wensen.

Informeer naar de mogelijkheden

Meer weten over ons Klusbedrijf Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag met al uw vragen. Laat ons weten wat u nodig heeft, dan kunnen we wellicht iets voor u betekenen!

Graag tot ziens bij Muddebouw!