Zoekt u een klusbedrijf Dordrecht & omgeving? Muddebouw uit Capelle aan den IJssel is er voor u! Als familiebedrijf dat al langer dan 40 jaar actief is in de bouw helpen wij u graag met onderhoud en renovatie aan gebouwen. We doen dit voor o.a. scholen, woningcorporaties, VvE beheerders en andere soorten bedrijven. Heeft u een klus als particulier? Ook dan kunnen we wellicht iets voor u betekenen! Met dank aan ons gedreven klusteam voeren we iedere klus zelf uit, waardoor we goed kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Klusbedrijf Dordrecht | Muddebouw is uw partner!

Het grootte voordeel van Muddebouw is dat wij onze eigen vaklieden in dienst hebben, waaronder timmerlieden, schilders, loodgieters, elektriciens, schilders, tegelzetters en nog veel meer! Deze vakmensen doen er alles aan om uw project volledig naar tevredenheid te voltooien. Wij kunnen er bovendien ook voor zorgen dat u van maatwerk wordt voorzien, dankzij onze eigen houtbewerkingsmachines. Dit stelt ons in staat grote en kleine series producten af te leveren onder snelle levertijden. Super toch?

Wij voeren voornamelijk klussen uit voor woningcorporaties, scholen, VvE beheerders en andere soorten bedrijven. Hierbij behoort vaak onderhoud en renovatie tot de werkzaamheden.

Duurzaamheid voorop

Als familiebedrijf zetten we duurzaamheid voorop. We voeren werkzaamheden zoveel mogelijk uit op een duurzame manier en bouwen uiteraard met duurzame materialen voorzien van een keurmerk. Tevens zorgen we ervoor dat een deel van ons wagenpark elektrisch is en er op kantoor gebruikt wordt gemaakt van stroom afkomstig van onze eigen zonnepanelen.

Heeft u nog vragen?

Graag nog iets weten over ons klusbedrijf Dordrecht & omgeving? Of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. Ook kunt u via de telefoon contact opnemen 0180 51 22 32. Graag tot snel!