Bent u op zoek naar een klusbedrijf Drechtsteden & omgeving? Muddebouw is uw partner! Als aannemingsbedrijf gaan wij graag aan de slag met een leuke klus! Ons team bestaat uit eigen timmerlieden, loodgieters, elektriciens, schilders, tegelzetters, stukadoors en servicemonteurs. Allemaal met de juiste kennis en kunde om de renovatie of verbouwing naar volledige tevredenheid van de klant af te leveren.

Schakel Muddebouw in als uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Neem contact op!

Klusbedrijf Drechtsteden | Muddebouw is uw partner!

Bij Muddebouw kunt u werkelijk terecht voor bijna alles! Als divers aannemingsbedrijf voeren wij onderhoud, zowel klein als groot, uit aan uw pand, op periodieke of incidentele basis. Wij staan bekend om ons mutatieonderhoud waarbij we altijd een strakke planning aanhouden om ervoor te zorgen dat e woning, het bedrijf of winkelpand zo kort mogelijk leegstaat tussen twee verschillende huurperiodes in. Tevens is het renoveren en onderhouden van panden een van de belangrijkste delen van ons werk.

Wist u dat we ook gebruik maken van machinale houtbewerking voor verschillende activiteiten. Dit doen we in onze geavanceerde timmerfabriek. Hier werken vakmensen die op een ambachtelijke wijze de gevraagde producten maken.

Duurzaamheid voorop

Niets is zo belangrijk om duurzaam te bouwen. Het is de speerpunt van onze organisatie en wij vinden het daarom ook erg belangrijk om zowel zichtbaar als onzichtbaar, een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Daarom bouwen we met duurzame materialen die voorzien zijn van een keurmerk. Ook in ons kantoor hebben wij maatregelen getroffen op weg naar duurzaamheid. Zo hebben onze panden zonnepanelen en streven we naar een ‘paperless office’.

Neem contact op met ons!

Heeft u nog vragen over ons Klusbedrijf Drechtsteden? Of kunnen we u nog ergens anders bij helpen? Laat het dan weten! Wij helpen u graag. U kunt contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0180 51 22 32. Graag tot ziens bij Muddebouw!