Bent u op zoek naar een Klusbedrijf Krimpen aan de Lek? Muddebouw staat voor u klaar. Met onze 40 jaar ervaring als aannemer in de bouw kunnen wij elke klus voor u klaren. Dit hebben we over de afgelopen jaren ook al veel gedaan. Klanten van ons zijn o.a. woningcorporaties, scholen en VvE beheerders. Wanneer u voor ons kiest, bieden wij u altijd een totaaloplossing. Zo geven wij (bouw)advies, creëren wij een ontwerp en voeren we deze uit. Dit doen we samen met ons team van vakmensen om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn.

Benieuwd naar hetgeen wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Muddebouw is uw partner! | Klusbedrijf Krimpen aan de Lek

Bij Muddebouw maakt het niet uit of u een groot of klein project heeft, ons team van vakmensen pakt elke klus aan. Zo kunnen zij reparaties uitvoeren, panden/woningen renoveren en een verbouwing uitvoeren naar tevredenheid van de klant. Dit alles is mogelijk door hun vakmanschap en kennis. Ons team bestaat uit timmerlieden, loodgieters, elektriciens, schilders, tegelzetters, stukadoors en servicemonteurs. Wij hebben letterlijk van alles in huis! Zo zijn onze activiteiten ook divers en kunnen we verschillende projecten realiseren. Niet te vergeten staat duurzaam bouwen of verbouwen bij ons voorop.

Duurzaamheid

Als uw voor Muddebouw kiest, kiest u ook voor een betrouwbare partner voor duurzaam bouwen. Wij willen graag een positieve bijdrage leveren aan een schoon milieu. Daarom zijn wij ook VCA en ISO 9001 gecertificeerd. Met deze certificeringen laten we blijken dat we op kwaliteit en maatschappelijk verwantwoord ondernemen letten. Benieuwd naar hetgeen wat we allemaal doen. Bekijk het hier.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij ons Klusbedrijf Krimpen aan de Lek? Neem dan contact op met een van onze medewerkers! Zij zullen u vriendelijk te woord staan en al uw vragen beantwoorden. Wij gaan in gesprek en komen met een geschikte oplossing!

Graag tot ziens bij Muddebouw!