Bent u op zoek naar een klusbedrijf Ridderkerk en omgeving? Dan bent u bij aannemingsbedrijf Muddebouw op de juiste plek! Operatief vanuit Capelle aan den IJssel helpen wij u graag met al uw klussen! Als familiebedrijf zijn wij meer dan 40 jaar geleden gestart én vandaag de dag uitgegroeid tot specialist in onderhoud en renovatie aan gebouwen. Dit doen we vooral voor woningcorporaties, scholen, VvE beheerders en andere soorten bedrijven.

Graag weten wat de mogelijkheden zijn bij Muddebouw? Neem contact met ons op! Wij helpen u verder.

Klusbedrijf Ridderkerk | Muddebouw is uw partner!

Muddebouw helpt u graag met uw volgende klus. Wij doen wat we beloven, want een afspraak is immers een afspraak. Als betrouwbare partner kunt u ervanuit gaan dat we transparant zijn en dat u weet waar u aan toe bent. Zonder onverwachte verrassingen, dat is wel zo fijn. Dankzij ons team van enthousiaste en gedreven medewerkers kunnen we elke klus in eigen beheer uitvoeren. Dit stelt ons in staat om snel in te spelen op de wensen van onze klanten.

Daarnaast zijn we ook nog eens gefocust op duurzaamheid. Dit is nu eenmaal belangrijk! Wij doen dan ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en hebben mede hierdoor ons wagenpark (deels) elektrisch gemaakt en zonnepanelen op onze daken aangebracht. Uiteraard streven we ook naar een ‘paperless office’.

Voor wie?

Onze opdrachtgevers lopen uiteen van bedrijven, particulieren, scholen, woningcorporaties, ontwikkelaars en VvE beheerders aan toe. Hiervoor doen we dan ook veelvuldig onderhoud en voeren we renovaties aan panden uit. Bij elke opdracht die wij aannemen staat duurzaam bouwen of verbouwen voorop.

Neem contact met ons op!

Als klusbedrijf Ridderkerk helpen we u graag! Neem contact met ons op via ons contactformulier dan helpen we u graag verder. Ook kunt u bellen met 0180 51 22 32. Graag tot ziens bij Muddebouw!