Bent u op zoek naar een loodgieter Capelle aan den Ijssel? Onze medewerkers van Muddebouw Aannemingsbedrijf helpen u graag verder! Al 40 jaar lang is ons bedrijf gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van gebouwen. Ons gedreven team is voor verschillende klussen inzetbaar. Zo kunt u bij ons terecht voor timmermannen, schilders, tegelzetters, stukadoors, servicemonteurs, loodgieters en elektriciens. Met al onze kennis en ervaring kunt u bij ons terecht voor kleine projecten, maar ook grotere projecten. Of u nou een particulier bent of een bedrijf, wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Loodgieter Capelle aan den Ijssel | Maak een afspraak bij Muddebouw

Muddebouw heeft veel ervaring bij het onderhouden van bedrijven en woningen. Maaijen is onderdeel van Muddebouw sinds 2019 en richt zich vooral op de particuliere klanten. Wij focussen ons niet alleen op de klus zelf, maar ook op het voorwerk en nawerk. Zo nemen wij altijd alles netjes met u door, zodat u niet voor verassingen zal komen te staan. In sommige gevallen is het ook mogelijk om via ons de benodigde bouwvergunning te regelen. Tijdens de verbouwing proberen wij zo min mogelijk overlast te bezorgen voor de bewoner, zodat deze gewoon door kan gaan met zijn dagelijkse werkzaamheden.

Contractonderhoud

Vaak hebben woningcorporaties en vastgoedbeheerders dagelijks te maken met het onderhoud van de woningen of panden. Bij Muddebouw is het mogelijk om op contractuele basis onderhoudswerkzaamheden af te kopen. Al het onderhoud zal worden gedaan door onze eigen vakmensen. Een voordeel van het aansluiten van een contractonderhoud is dat de mogelijke problemen op tijd worden verholpen door de reparaties. Ook bieden wij een vast contractbedrag af op maat, zodat u alleen voor de werkzaamheden betaald die bij u aansluiten.

Wilt u meer weten over onze loodgieter Capelle aan den Ijssel? Of wilt u een contractonderhoud afsluiten? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@muddebouw.nl.