Bent u op zoek naar een loodgieten Capelle? Dan bent u bij Muddebouw Aannemingsbedrijf aan het juiste adres! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het geven van het juiste advies en het uitvoeren van de klussen. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten voor uw woning of bedrijf. Onze specialisten bestaan namelijk uit: timmerlieden, stukadoors, loodgieters, elektriciens, schilders, servicemonteurs en tegelzetters.

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Loodgieter Capelle | Contractonderhoud

Naast dat u terecht kunt bij ons voor losse services, kunnen wij u ook contractonderhoud aanbieden. Bij deze service bieden wij u een soort pakket aan, waarbij u alleen betaald voor de diensten die bij uw woningcorporatie of pandonderhoud past. Mocht er iets kapot zijn, gerepareerd moeten worden of ergens gekeken naar moeten worden, dan kunt u een melding maken. Deze melding kunt u maken door te bellen naar onder receptionist. De melding wordt vervolgens aan ons doorgegeven en wij zorgen ervoor dat er dan iemand naar u toe gestuurd wordt. Een voordeel van het contractonderhoud is dat u ons kunt bereiken 24 uur per dag heel het jaar door. Ook blijven altijd alle gegevens zichtbaar in uw overzicht.

Projecten

Muddebouw Aannemingsbedrijf heeft al verschillende projecten mogen uitvoeren, nationaal en internationaal. Zo zijn er projecten uitgevoerd voor scholen, maar ook voor een resort in Bonaire. U ziet het Muddebouw is overal voor inzetbaar!

Contact

Bent u benieuwd naar onze loodgieter Capelle? Of wilt u meer weten over de projecten die wij hebben uitgevoerd? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken wij de problemen en komen wij tot een passende oplossing. Wij hopen u snel te zien bij Muddebouw Aannemingsbedrijf!