Bent u op zoek naar bedrijf voor machinale houtbewerking? Dan bent u bij aannemingsbedrijf Muddebouw aan het juiste adres! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor grote projecten, zoals: renovatie en onderhoud. We hebben ook onze eigen timmerfabriek waar u terecht kunt om producten te laten maken zoals u dat wilt. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de meeste uiteenlopende vragen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Machinale houtbewerking | Muddebouw staat voor u klaar!

Muddebouw is trots op onze eigen timmerfabriek met verfspuiterij. Hier combineren we ambachtelijk vakmanschap met de meest moderne technieken. Dit zorgt voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Doordat we alles in eigen beheer doen kunnen we snel op uw vragen inspelen en zijn de levertijden kort. We produceren zowel ramen al deuren, trappen, kozijnen en nog veel meer! Dit kan in kleine oplages en grote series. Ook is het goed om te weten dat we werken met de nieuwste CNC machines. De producten die we hiermee maken voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Een veilig en vertrouwd gevoel!

Over Muddebouw

Bij Muddebouw lopen de diensten uit een. We zijn uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Dankzij een uitgebreid team dat beschikt over eigen specialisme kunnen we elke klus en opdracht met de professionaliteit die daarbij hoort, uitvoeren. Denk aan timmerlieden, loodgieters, schilders, tegelzetters, stukadoors en nog vele andere vakmensen.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over machinale houtbewerking? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft, zodat u goede beslissingen kunt maken. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we u het beste kunnen helpen.  Tot ziens bij Muddebouw!