Pandveilig maken Rotterdam

Gaat u uw pand brandveilig maken Rotterdam? Dan helpt aannemersbedrijf Muddebouw u hier graag bij! Wij zijn een gespecialiseerd aannemersbedrijf in onderhoud en renovatie van woningen, winkels en bedrijfspanden. Sinds enkele jaren hebben wij ons ook gericht op het brandveilig maken van woongebouwen. Wij geloven dat woningen en panden veilig moeten zijn voor iedereen. Hoe kunnen we dit met elkaar realiseren? Wij denken na over praktische oplossingen voor iedereen.

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Muddebouw | Pand brandveilig maken Rotterdam

Muddebouw is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering voor zowel grote als kleine klussen. Door middel van onze kennis over brandveiligheid, wet- en regelgeving, en vastgoed kunnen wij de juiste adviezen geven en deze kennis omzetten naar acties in de praktijk. In 2019 hebben we bij ruim 900 woningen de brandveiligheid verbeterd. Dit aantal loopt elk jaar op.

Bent u van plan om uw pand brandveilig te maken Rotterdam? Dan gaan wij met u in gesprek. Onze brandveiligheidsspecialisten bekijken het pand en bedenken geschikte oplossingen. Zo kunnen we brandveilige deuren in woningcomplexen plaatsen waardoor rookvorming en vlammen niet over kunnen slaan naar een andere ruimte. Dit is een van de onderdeel van een van de vele opties die Muddebouw te bieden heeft.  Onze werkwijze is klantgericht en klantvriendelijk. Dat blijkt uit ons nog steeds groeiend aantal samenwerkingsverbanden met bedrijven en woningcorporaties.

Contact | Pand brandveilig maken Rotterdam

Heeft u nog vragen over het brandveilig maken van uw pand of over onze andere diensten? Of kunnen wij iets betekenen bij een Pand brandveilig maken Rotterdam? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Dit kunt u doen door ons contactformulier on te vullen of te bellen naar 0180 51 22 32.

Tot ziens bij Muddebouw!