Bent u op zoek naar een Rotterdam aannemer? Wij helpen u graag verder! Muddebouw is een aannemersbedrijf met een vestiging in Capelle aan den IJssel en een vestiging in Krimpen aan de Lek. Wij staan voor u klaar als het gaat om de renovatie van gebouwen, maar ook bij nieuwbouw kunnen we u van dienst zijn. Wij zijn daarom uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Wij werken met een professionele houding en kijken graag op maat naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie over onze diensten of ons portfolio óf wilt u een offerte op maat laten maken? Neem dan gerust even contact met ons op!

Rotterdam aannemer | Muddebouw helpt u graag verder!

Als u kiest voor Muddebouw kiest u voor een totaaloplossing. Onze activiteiten als aannemer zijn namelijk behoorlijk divers. Zo voeren wij bijvoorbeeld onderhoud, klein en groot, uit aan panden. Dat doen wij zowel op periodieke als incidentele basis (een contractonderhoud bijvoorbeeld). Wij staan bekend om onze strakke planning zodat een woning, een bedrijf of winkelpand zo kort mogelijk leegstaat tussen twee verschillende huurperiodes in. Daarnaast zijn wij ook actief in renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden van verschillende bedrijfspanden.

Bij al onze opdrachten staat duurzaam bouwen of verbouwen voorop. Wij hechten namelijk veel waarde aan het leveren van een bijdrage, zowel zichtbaar als onzichtbaar, aan een beter milieu. Die groene identiteit is ook terug te zien aan de uitstraling van ons bedrijf. Zo rijdt een deel van ons wagenpark bijvoorbeeld elektrisch en beschikken wij over 350 zonnepanelen verdeeld over onze panden.

Neem contact op!

Vindt u dat wij passen bij uw gewenste plaatje van een Rotterdam aannemer? Neem contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw project zo snel mogelijk van start kan gaan. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!