Bent u op zoek naar een timmerman Rotterdam en omgeving? Dan bent u bij Muddebouw op de juiste plek! Zo kunnen we u als interdisciplinair aannemersbedrijf van dienst zijn op het gebied van o.a. bouwadvies, ontwerp en uitvoering. Onze mensen zoeken altijd samen met u naar de juiste oplossing voor uw project. Het maakt niet uit hoe groot het project is, iedere reparatie, renovatie en verbouwing wordt naar volle tevredenheid uitgevoerd door hun vakmanschap en kennis.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Timmerman Rotterdam | Muddebouw staat voor u klaar!

Aannemingsbedrijf Muddebouw is al meer dan 40 jaar actief in de bouw! Hierdoor brengen we veel ervaring met ons mee en hebben we een eigen team van vakmensen die iedere klus zeer professioneel uit kunnen voeren. Zo hebben we naast timmermannen, ook loodgieters, elektriciens, schilders, tegelzetters, stukadoors en servicemonteurs in dienst. Zij zullen iedere reparatie, renovatie en/of verbouwing naar volle tevredenheid uitvoeren dankzij hun kennis en vakmanschap.

Machinale houtbewerking

Wist u dat wij ook aan machinale houtbewerking doen? Dit komt mooi van pas voor de verschillende activiteiten en werkzaamheden die wij uitvoeren. In onze eigen geavanceerde timmerfabriek wordt op ambachtelijke wijze producten gemaakt. Wij leveren dan ook kwaliteit en kunnen dit snel realiseren, doordat we uit ons eigen beheer werken. We spelen flexibel in op de meest uiteenlopende vragen. Dankzij het werken met de nieuwste CNC machines voldoen alle producten aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dat geeft nog eens een veilig en vertrouwd gevoel!

Lees hier meer over machinale houtbewerking bij Muddebouw.

Neem contact met ons op!

Timmerman Rotterdam nodig? Of heeft u nog andere vragen? Dan helpen we u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook kunt u mailen naar info@muddebouw.nl.Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. Graag tot ziens!