Voor machinale houtbewerking hebben wij een eigen timmerfabriek met verfspuiterij. Onze geavanceerde machines combineren ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken die zorgen voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Onze levertijden zijn kort omdat wij alles in eigen beheer hebben. Wij springen snel in op uw vraag.

Wij produceren ramen, deuren, kozijnen en trappen variërend van hele kleine oplages tot grote series. Maatwerk en productie gaan hand in hand in onze timmerfabriek in Krimpen aan de Lek; wij zijn houtbewerkers pur sang. Na fabricage plaatsen wij de producten op de gewenste plaats. Dankzij het werken met de nieuwste CNC machines voldoen alle producten aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Een veilig en vertrouwd gevoel!

Milieubewust produceren

Wij leveren niet alleen alle producten die nodig zijn; wij zijn ook uw partner op het gebied van (bouw)advies en ontwerp. Duurzaam bouwen is onze specialisatie. Daarom maken wij alleen gebruik van houtsoorten die het FSC of PEFC keurmerk hebben. Wij produceren milieubewust met een laag energieverbruik.