In ons streven naar het verhogen van de brandveiligheid in elke woning, hebben we verschillende maatregelen getroffen. We zijn begonnen met het vervangen van standaard tochtstrippen door brandvertragende tochtstrippen, waardoor de kans op branduitbreiding wordt verminderd.

Daarnaast hebben we bij de voordeurkozijnen de koplatten vervangen door duurzame hardhouten latten en de naden tussen de wanden en kozijnen zorgvuldig afgedicht met brandwerende kit. Dit draagt bij aan een betere isolatie en vermindert het risico op branddoorslag.

In verschillende ruimtes hebben we het glas vervangen door brandwerend glas, wat een extra beschermingslaag biedt tegen brandgevaar. Bovendien hebben we in gangen de vloer- en plafondplinten vervangen door materialen met brandvertragende eigenschappen en alle mogelijke kieren en naden afgedicht met brandwerende kit.

Na het afronden van onze werkzaamheden heeft firma Hoftijzer alles voorzien van een frisse laag verf, waardoor niet alleen de veiligheid is verbeterd, maar de woningen ook een esthetische upgrade hebben gekregen.

Om dit project af te sluiten en de veiligheid van onze bewoners te vieren, hebben we een frietkar met heerlijk eten en drinken geregeld. Dit is onze manier om onze waardering te tonen voor hun vertrouwen en om samen te genieten van deze belangrijke mijlpaal.

Meer projecten