Bent u op zoek naar een timmerfabriek Rotterdam en omgeving? Zoek niet verder! Bij Aannemingsbedrijf Muddebouw kunt u goed terecht. In onze timmerfabriek in Krimpen aan de Lek, beschikken we tevens over een verfspuiterij. Hier kunnen we de nieuwste en modernste technieken combineren met ambachtelijk vakmanschap. Na fabricage plaatsen wij de producten op de gewenste plaats. Hoe fijn is dat! Goed om te weten is dat alles in eigen beheer gedaan wordt, dat betekend dus dat we snel op uw aanvraag kunnen inspringen!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Timmerfabriek Rotterdam | Muddebouw staat voor u klaar!

In onze timmerfabriek maken wij alles wat u wenst. Onze vakmensen gaan met liefde en plezier aan de slag om de mooiste dingen te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld ramen, deuren, kozijnen en trappen laten fabriceren variërend van hele kleine oplages tot grote series. Wist u dat wij milieubewust produceren? Duurzaam bouwen is niet voor niets onze specialisatie. We maken daarom ook alleen gebruik van houtsoorten met het keurmerk FSC of PEFC. Daarnaast produceren we met een laag energieverbruik. Dat voelt goed!

Over ons

Muddebouw is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in onderhoud en renovatie. Met ruim 40 jaar ervaring werken wij dagelijks vol trots voor verschillende opdrachtgevers in ons werkgebied. We hebben ruim 120 man in dienst die gespecialiseerd zijn in de meest uiteenlopende dingen. Omdat we een familiebedrijf zijn, zijn onze lijnen kort. We schakelen snel en kunnen daarom direct inspringen op nieuwe vraagstukken en klussen. Wel zo fijn!

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over onze timmerfabriek Rotterdam? Dan kunt u altijd uw vragen aan ons stellen. U kunt dit doen door contact op te nemen via ons contactformulier of door te bellen naar 0180 51 22 32. Uiteraard beantwoorden wij al uw vragen. Tot snel bij Muddebouw!