Op zoek naar een timmerman Dordrecht en omgeving? Aannemingsbedrijf Muddebouw staat voor u klaar! Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij u van dienst zijn binnen vele facetten. Zo kunt u bij ons terecht voor bouwadvies, ontwerp en uitvoering. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. Dit met het oog op duurzaamheid. Duurzaamheid is dan ook iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Komen we binnenkort bij u langs om u te helpen met uw project?

Laat het ons weten! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Timmerman Dordrecht | Muddebouw staat voor u klaar!

Ons team van vakmensen staat zo bij u op de stoep. Samen gaan ze aan de slag en zorgen ze ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Wanneer we het hebben over vakmensen spreken we van: timmermannen, stukadoors, elektriciens, schilders, servicemonteurs en loodgieters. Er is vrijwel niets, wat zij niet voor u kunnen doen. Onze opdrachtgevers bestaan veelal uit bedrijven, woningcorporaties, scholen, projectontwikkelaars, VvE beheerders en particulieren. Neem gerust een kijkje op deze pagina om al onze projecten te bekijken.

Onze timmerfabriek

Wist u dat wij over onze eigen timmerfabriek beschikken? Hier hebben wij machines waarmee we op een ambachtelijke manier hout kunnen bewerken. In combinatie met moderne technieken zorgen we voor kwaliteit én nauwkeurigheid. Wij produceren ramen, deuren, kozijnen en trappen variërend van hele kleine oplages tot grote series. Doordat alles in eigen beheer is hebben wij zeer korte levertijden en spelen we snel in op uw vraag.

Lees hier meer over machinale houtbewerking bij Muddebouw.

Neem contact met ons op!

Een timmerman Dordrecht en omgeving inschakelen. Wij sturen iemand vanuit onze locatie in Capelle en Krimpen aan den IJssel. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een email: info@muddebouw.nl. Tot snel!