Bent u op zoek naar een timmerman Gouda en omgeving? Klusbedrijf Muddebouw staat voor u klaar! Bij ons kunt u terecht voor een breed scala van diensten. Naast bouwadvies kunnen we u ook helpen bij het ontwerp en de uitvoering. Niet te vergeten zijn we gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van projecten. Samen met een team van specialisten voeren we iedere reparatie, renovatie en verbouwing naar volle tevredenheid van de klant uit dankzij hun vakmanschap en kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons! Wij helpen u graag verder.

Timmerman Gouda | Muddebouw staat voor u klaar!

Onze activiteiten als aannemer zijn zeer divers. Zoals al eerder benoemd kunt u voor werkelijk alles bij ons terecht. Ons team van timmermannen, loodgieters, elektriciens, schilders, tegelzetters, stukadoors en servicemonteurs gaan gezamenlijk aan de slag om het beste resultaat te behalen naar uw wens. Zo bieden wij een totaaloplossing! Wel zo makkelijk dat u voor alles bij ons terecht kunt. Niet geheel onbelangrijk zijn wij een voorstander van duurzaam ondernemen. Dit ziet u terug in het gebruik van ons bouwmateriaal én we doen het één en ander op ons hoofdkantoor. Zo dragen we bij aan een beter milieu.

Onze timmerfabriek

Bent u al bekend met onze timmerfabriek? Hier kunnen we dankzij onze moderne machines ambachtelijk vakmanschap combineren met de nieuwste technieken. Dit resulteert in kwaliteit en nauwkeurigheid. Het fijne aan onze eigen werkplek is dat we onze klanten snel kunnen voorzien van goede producten. De levertijden zijn kort en daardoor spelen we snel in op uw vraag! Duurzaam bouwen is onze specialisatie. Daarom maken wij alleen gebruik van houtsoorten die het FSC of PEFC keurmerk hebben.

Lees hier meer over machinale houtbewerking bij Muddebouw.

Neem contact met ons op!

Ons inschakelen als timmerman Gouda? Als aannemer in Capelle en Krimpen aan den IJssel zijn wij actief in de omgeving. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@muddebouw.nl.