Ben u op zoek naar een timmerman Krimpen aan den IJssel en omgeving? Dan bent u bij Muddebouw op de juiste plek! Wij brengen kennis en ervaring mee om uw project tot een succes te maken! Niet alleen brengen we meer dan 40 jaar ervaring mee, we doen er ook nog eens alles aan om duurzaam te werk te gaan. Niet alleen op de bouwplaats, maar ook binnen ons kantoor. Dankzij zonnepanelen en elektrische auto’s zijn we al ruim op weg.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact op.

Timmerman Krimpen aan den IJssel | Muddebouw staat voor u klaar!

Als multidisciplinair aannemingsbedrijf kunnen we ieder project voor u uit handen nemen. Het maakt niet uit of het om een grote klus of klein project gaat. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Goed om te benoemen is dat wij naast bouwadvies, ontwerp en uitvoering ook voor onderhoud en renovatie kunnen zorgen. Zoals al eerder benoemt staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat bij iedere opdracht die wij aannemen duurzaam bouwen voorop.

Machinale houtbewerking

Muddebouw beschikt over een eigen timmerfabriek met verfspuiterij! Hoe geweldig is dat? Dit betekent dat wij enorm snel kunnen schakelen en snel op uw vraag in kunnen springen. Dankzij onze geavanceerde machines kunnen wij kwaliteit leveren, zorgen we voor ambachtelijk vakmanschap en nauwkeurigheid. Maatwerk en productie gaan nu eenmaal hand in hand. Onze timmermannen zorgen ervoor dat alle producten aan de eisen voldoen. Onze ramen, deuren en kozijnen voldoen dan ook aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Een veilig en vertrouwd gevoel!

Lees hier meer over machinale houtbewerking bij Muddebouw.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over Timmerman Krimpen aan den IJssel? Of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij helpen u graag verder! Maak gebruik van het contactformulier of mail naar info@muddebouw.nl.