Wilt u een brandveiligheidsinspectie laten doen voor uw woning of pand en bent u op zoek naar een geschikte organisatie? Muddebouw helpt u graag verder! Als familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering voor zowel grote als kleine opdrachten. Daarnaast is ook het renoveren en onderhouden van (bedrijfs)panden een belangrijk deel van onze werkzaamheden, waar ook een inspectie van de brandveiligheid bij hoort. Bij elke opdracht die wij aannemen staat duurzaam bouwen of verbouwen voorop.

Benieuwd geworden naar onze dienstverlening in zijn geheel? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Brandveiligheidsinspectie | Muddebouw doet het!

Volgens Muddebouw gaat het niet alleen om het vastgoed, maar juist om de mensen die hier actief in leven en werken. Hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat er een veilige leefomgeving gecreëerd kan worden, waarbij er tijdens een calamiteit ook veilig gevlucht kan worden? Dat is een van de vragen waar ons team van vakmensen zich dagelijks mee bezig houdt. Daarom heeft Muddebouw sinds enkele jaren een specialistische tak ontwikkeld, deze houdt zich continu bezig met de brandveiligheid van woongebouwen en kantoorpanden. Wij kunnen hierbij zowel de uitvoerende als de adviserende partij voor u zijn. Vanaf de brandscan tot en met de oplevering staan wij voor u klaar. Uiteraard rapporteren wij hier altijd transparant over naar onze klanten. Met elkaar maken we keuzes over wat we bewust wél en niet uitvoeren.

Over Muddebouw

Muddebouw is een multidisciplinair aannemersbedrijf waar uitsluitend vakmensen en specialisten werken. Wij zijn breed inzetbaar en leveren de meest uiteenlopende projecten en werkzaamheden af. Als aannemer bieden wij bouwadvies en onderhoud, zowel projectmatig- als totaalonderhoud. Onze werkwijze is klantgericht en klantvriendelijk. Lees hier meer over onze diensten.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een brandveiligheidsinspectie? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u op basis van uw situatie. Tot ziens bij Muddebouw!