Bent u op zoek naar een keuring brandveiligheid? Muddebouw helpt u graag verder! Met al 40 jaar lang ervaring in de bouw kunnen wij u helpen met (bouw) advies, ontwerp en de uitvoering van grote en kleine projecten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van (bedrijfs)panden. Sinds enkele jaren hebben wij ons ook gericht op de inspectie van brandveiligheid.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Over Muddebouw | Keuring Brandveiligheid

Zoals eerder benoemd hebben we sinds enkele jaren een specialistische tak ontwikkeld gericht op brandveiligheid van kantoorpanden en woningen. Wij kunnen hierbij zowel advies geven als verschillende werkzaamheden uitvoeren. Onze keuring brandveiligheid helpt u inzicht krijgen in de brandveiligheid van uw pand. Vanaf de brandscan tot en met de oplevering staan wij voor u klaar. Onze rapporten zijn altijd transparant en samen met u maken we keuzes over wat er wel en niet wordt uitgevoerd.

Over Muddebouw

Bij Muddebouw werken wij in een team van specialisten van ruim 120 man, waarmee we dagelijks vol trots in de provincie Zuid-Holland werken. Als aannemer bieden wij bouwadvies en onderhoud. Dit doen wij projectmatig maar ook voor totaalonderhoud. Goed te benoemen is dat wij ISO 9001 en VCA gecertificeerd zijn. Dit betekent dat wij ons richten op de kwaliteit en zorgen voor een veilige werkomgeving van onze werknemers.

Contact

Onze hulp nodig bij Keuring Brandveiligheid? Neem contact met ons voor alle mogelijkheden. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen op onze website. Liever telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 0180 51 22 32. Uiteraard ontvangen we u ook graag op één van onze twee vestigingen in Capelle aan den IJssel of Krimpen aan de Lek.