Bent u op zoek naar een duurzaam bouwbedrijf? Dan is Muddebouw het juiste aannemersbedrijf voor u! Bij ons staat duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel, daarom bouwen we uitsluitend met duurzame materialen. Daarnaast zijn we als multidisciplinair bouwbedrijf van alle markten thuis. We werken met ruim 120 man vol trots voor verschillende opdrachtgevers uiteenlopend van gemeentes, woning coöperaties, VvE beheerders tot particulieren aan toe.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Duurzaam bouwbedrijf | Muddebouw staat voor u klaar

Duurzaam bouwen is onze specialisatie en hier ligt dan ook de focus van onze organisatie. Wij vinden het namelijk norm belangrijk om een bijdrage te leveren aan het milieu. Dit doen wij niet alleen zichtbaar, maar ook op manieren die u niet direct kunt zien. Zo zijn onze bedrijfspanden voorzien van zonnepanelen en hebben we ons wagenpark deels elektrisch gemaakt. Niet te vergeten streven we naar een ‘paperless office’. Uiteraard bouwen we met duurzame materialen die voorzien zijn van een keurmerk, zo kunt u als opdrachtgever zien dat wij zuinig en zorgvuldig met het milieu omgaan.

Onze diensten

Bij Muddebouw kunt u terecht voor uiteenlopende diensten zoals het brandveilig laten maken van uw panden tot aan de aanbouw van een nieuwe keuken bij een particulier. Wij zijn vooral gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. Dit alles doen we met onze eigen vakmensen die gespecialiseerd zijn in wat ze doen. Hierbij kunt u denken aan timmerlieden, schilders, loodgieters, stukadoors, servicemonteurs en nog veel meer.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons duurzaam bouwbedrijf? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden voor uw project.

Tot ziens bij Muddebouw!