Vindt u duurzaamheid in de bouw ook belangrijk? Wij bij aannemersbedrijf Muddebouw wel! Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring als multidisciplinair bouwbedrijf. De laatste jaren is duurzaamheid een steeds belangrijker aspect geworden van bouwen. Hierop spelen wij natuurlijk in! Daarom bouwen wij uitsluitend met duurzame bouwmaterialen. Deze materialen hebben een keurmerk zodat voor u, als opdrachtgever, zichtbaar is dat wij zuinig en zorgvuldig omgaan met het milieu.

Meer weten over ons bouwbedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Duurzaamheid in de bouw | Muddebouw helpt u graag!

Duurzaam bouwen is onze specialisatie en speerpunt van onze organisatie. Dit geldt zowel voor het denken als het doen. Wij vinden het namelijk van groot belang om zowel zichtbaar als onzichtbaar een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Wij willen dan ook milieubewust produceren, renoveren en onderhouden. Dit doen we niet alleen op kantoor maar ook op locatie. Zo maken we gebruik van PEFC en FSC-hout, scheiden we afval en gebruiken we EPDM-folies als dakbedekking.

Benieuwd naar wat we nog meer doen aan duurzaamheid? Lees hier op onze duurzaam bouwenpagina.

Multidisciplinair aannemersbedrijf

Als multidisciplinair aannemersbedrijf werken we aan verschillende projecten voor een diversiteit aan klanten. Zo gaan we aan de slag bij scholen, woningcorporaties, bedrijven, ontwikkelaars, VvE beheerders en particulieren. Muddebouw is uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Ook krijgen we veelvuldig het verzoek om een pand te renoveren of te onderhouden. Met het oog op milieubewust bouwen juichen wij deze ontwikkeling toe.  Benieuwd naar al onze activiteiten? Bekijk hier wat we doen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over duurzaamheid in de bouw? Aannemer bedrijf Muddebouw staat voor u klaar! U kunt contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar 0180 51 22 32. Milieubewust denken en handelen draagt bij aan een schone toekomst en daar zetten wij ons voor in!