Heeft u advies brandveiligheid van uw pand nodig? Muddebouw staat graag voor u klaar! Als aannemingsbedrijf met maar liefst 40 jaar ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in verschillende takken van de bouw. Zo zijn we een interdisciplinair bouwbedrijf geworden die altijd een oplossing kan bieden, wanneer u dit nodig heeft. Sinds enkele jaren hebben we ons ook gericht op de specialistische tak die zich bezighoudt met het brand veiligstellen vaan woongebouwen. Hierbij combineren we onze kennis op het gebied van vastgoed, brandveiligheid en wet- en regelgeving om altijd het juiste advies aan onze klanten te bieden.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Advies brandveiligheid | Muddebouw staat voor u klaar

Minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) riep in 2018 de gemeentes op om te kijken welke panden in hun gemeente een hoog risico op een uitslaande brand hadden. Hiervoor zijn verschillende coöperaties aangeschreven om onderzoek te doen naar vastgoed en het verbeteren van de brandveiligheid. Ook wordt er steeds meer toegang gehouden op panden waar kwetsbare groepen in wonen.

Aannemingsbedrijf Muddebouw kan zowel als adviserende en uitvoerende partij een brandscan uitvoeren. Hierbij geven we u altijd een transparant rapport over hoe u er voorstaat met betrekking tot brandveiligheid. Het is niet alleen voor ons en voor u van belang, dat brandveiligheid in orde is, maar ook voor de bewoners van een pand.

Multidisciplinair aannemingsbedrijf

Zoals al eerder benoemd zijn wij een multidisciplinair aannemingsbedrijf. Dit betekent dat we ons inzetten voor allerlei klussen. Zo kunnen we (bouw)advies geven, ontwerpen aanleveren en dit alles netjes uitvoeren. We werken met onze eigen timmerlieden, schilders, loodgieters, stukadoors, servicemonteurs en nog veel meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over advies brandveiligheid? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op dan zullen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! Graag tot ziens bij Muddebouw.