Zoekt u brandpreventie advies? Aannemingsbedrijf Muddebouw helpt u verder! Als specialist op het gebied van brandveiligheid kunnen wij u helpen met het brandveilig stellen van uw pand. Al ruim 40 jaar werkt Muddebouw aan verschillende projecten binnen de bouw. Tijdens deze periode hebben wij ons gespecialiseerd in verschillende takken. Nu de vraag vanuit de overheid aan gemeentes gesteld is om risicopanden in hun gemeente te checken op de mogelijkheden naar brand, behoort brandpreventie ook tot een van onze specialisaties.

Laat een brandscan uitvoeren door Muddebouw. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Brandpreventie advies | Muddebouw staat voor u klaar!

Aannemingsbedrijf Muddebouw kan niet alleen fungeren als adviserende partij door een brandscan uitvoeren, we zijn ook in staat om de gevonden punten te verhelpen. Na het uitvoeren van een transparant rapport met betrekking tot brandveiligheid laten we u zien welke dingen er nodig zijn voor het veiligstellen van uw pand.

Natuurlijk kunnen er eenvoudige preventieve maatregelen getroffen worden zoals rookmelders en een sprinklerinstallatie. Daarbij zijn er ook materialen die ervoor kunnen zorgen dat een brand niet/minder snel overslaat naar een andere ruimte. Deze materialen zijn volledig getest en gecertificeerd. In flatgebouwen of gebouwen waar meerdere afdelingen zijn kunnen brandwerende deuren geplaatst worden. Deze sluiten automatisch bij een brand en zorgen ervoor dat rook zich niet kan verplaatsen.

Wat kan Muddebouw nog meer allemaal voor u betekenen?

Bij Muddebouw hebben we een breed scala aan diensten. Zo zijn we uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Tevens voeren we renovatie en onderhoud uit en doen we aan machinale houtbewerking. Zo kunnen we kwaliteitsproducten snel leveren, doordat we dit uit eigen beheer doen. Bekijk hier wat we allemaal doen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag brandpreventie advies ontvangen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van een brandscan. We staan voor u klaar en helpen u verder! Graag tot ziens bij Muddebouw.