Heeft u brandveiligheid advies nodig voor woongebouwen of bedrijfspanden? Dan bent u bij aannemingsbedrijf Muddebouw op de juiste plek! Met al 40 jaar ervaring zijn wij een multidisciplinair aannemersbedrijf die oplossingen kan bieden op elk gebied. Sinds enkele jaren hebben wij ons ook gericht op de specialistische tak die zich bezighoudt met het brand veiligstellen vaan woongebouwen. Hier maken we gebruik van onze combinatie van kennis op het gebied van vastgoed, brandveiligheid en wet- en regelgeving om onze klanten te voorzien van het juiste advies.

Wilt u een brandscan aanvragen of advies ontvangen? Neem dan contact op met ons.

Brandveiligheid advies | Muddebouw staat voor u klaar!

Onze minister van binnenlandse zaken, Kasja Ollongren, vroeg gemeentes door ons hele land om te controleren welke panden in hun gemeente een hoog risico op een uitslaande brand hadden. Verschillende coöperaties zijn hiervoor aangesteld om te onderzoeken naar de mogelijkheden bij het verbeteren van de brandveiligheid bij bestaand vastgoed. Hierbij wordt extra gekeken naar panden waarin kwetsbare groepen wonen zoals ouderen of gehandicapte.

Als expert op het gebied van brandveiligheid kan aannemingsbedrijf Muddebouw kan zowel als adviserende en uitvoerende partij een brandscan uitvoeren. U ontvangt na afloop van deze brandscan altijd een transport rapport dat u inzicht biedt in de brandveiligheid. Wij helpen u graag bij het verbeteren van de brandveiligheid. Dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld brandwerende deuren om de verplaatsing van rook en brand te voorkomen. Ook kunnen we bestaande materialen vervangen door brandvertragende materialen die getest en gecertificeerd zijn.

Overige diensten

Naast het brandveilig maken van panden zijn we gespecialiseerd in vele disciplines. Denk hierbij aan het bieden van (bouw)advies, maken van ontwerpen en uiteraard het uitvoeren van opdrachten. Wij werken samen met een team van onze eigen vakmensen die dankzij hun vakmanschap en kennis iedere keer weer zorgen voor een tevreden klant. Bekijk hier al onze diensten.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag brandveiligheid advies ontvangen van onze experts? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 0180 51 22 32. Onderschat de gevolgen van brand niet! Laat een brandscan uitvoeren door Muddebouw.