Als u op zoek bent naar een brandveiligheid adviesbureau, dan bent u bij Muddebouw helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering voor zowel grote als kleine opdrachten. Daarnaast heeft Muddebouw sinds enkele jaren een specialistische tak die zich continu bezighoudt met de brandveiligheid van woongebouwen. Door het combineren van onze kennis over vastgoed, brandveiligheid en wet- en regelgeving zijn wij altijd in staat om de juiste adviezen te geven en deze vervolgens ook naar de praktijk te vertalen.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze om brandveiligheid binnen woningen en gebouwen te realiseren? Lees meer op onze webpagina over dit onderdeel.

Brandveiligheid adviesbureau | Muddebouw is uw partner!

Al in 2018 riep minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) gemeentes op om een inventarisatie te maken van panden met een hoog risico op een uitslaande brand. Verschillende corporaties zijn hierop aangeschreven om onderzoeken naar het vastgoed te doen en de brandveiligheid te verbeteren. Daarnaast wordt er steeds meer toezicht gehouden door bevoegd gezag op panden waar kwetsbare groepen in wonen.

Wij kunnen zowel de uitvoerende als de adviserende partij voor u zijn. Vanaf de brandscan tot en met de oplevering staan wij voor u klaar. Uiteraard rapporteren wij hier altijd transparant over naar onze klanten. Muddebouw weet als geen ander dat de opgave voor een vastgoedbeheerder/corporatie belangrijk is. Met elkaar maken we keuzes over wat we bewust wel en bewust niet uitvoeren. Het doel hierbij is natuurlijk altijd om voor zoveel mogelijk panden de brandveiligheid te verbeteren.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een brandveiligheid adviesbureau? Wacht niet en neem direct contact met ons op. Wij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden. Tot ziens bij Muddebouw!