Zoekt u naar een specialist in de brandveiligheid school? Dan staat Muddebouw graag voor u klaar om u verder te helpen! Wanneer u voor ons kiest, realiseren wij een totaaloplossing. Wij zijn uw partner op het gebied van (bouw)advies, ontwerp en uitvoering. Ons team van vakmensen pakt elke klus en opdracht zeer professioneel aan. Of het nou gaat om kleine of grote opdrachten; wij voeren elke reparatie, renovatie en verbouwing naar volle tevredenheid van de klant uit dankzij onze vakmanschap en kennis.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

Brandveiligheid school | Muddebouw staat voor u klaar!

Brandveiligheid op scholen is natuurlijk van groot belang voor alle aanwezige in het gebouw. Met de vakkundigheid van Muddebouw weet u zeker dat u op de juiste manier geholpen wordt. We kunnen niet alleen uw (onderwijs)instelling of bedrijfspand snel brandveilig maken, maar doen dit ook voor woningen. Muddebouw heeft sinds enkele jaren een specialistische tak die zich continu bezighoudt met de brandveiligheid van woningen, kantoorpanden en vele andere soorten gebouwen.

Door de combinatie van onze kennis over vastgoed, brandveiligheid en wet- en regelgeving zijn wij altijd in staat om de juiste adviezen te geven en deze vervolgens ook uit te voeren. In 2019 hebben wij zo bijvoorbeeld al de brandveiligheid van ruim 900 verschillende woningen kunnen verbeteren en in 2020 hebben we die aantallen verder op zien lopen.

Over Muddebouw

Als familiebedrijf is Muddebouw al ruim 40 jaar actief als aannemingsbedrijf. Wij helpen u graag waar mogelijk. Naast onze specialisatie in brandveiligheid kunnen we u ook van dienst zijn op het gebied van renovatie en onderhoud. Kijk hier voor meer informatie over onze diensten.

Neem contact met Muddebouw op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze werkwijze voor de brandveiligheid school óf over onze werkwijze om de brandveiligheid van andere gebouwen te verbeteren? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Graag tot ziens bij Muddebouw!