Bent u op zoek naar een organisatie met deskundigheid in de brandveiligheid zorginstellingen? Dan bent u bij Muddebouw zeker aan het juiste adres! Wij kunnen zowel de uitvoerende als de adviserende partij voor u zijn. Vanaf de brandscan tot en met de oplevering staan wij voor u klaar. Uiteraard rapporteren wij hier altijd transparant over naar onze klanten. Muddebouw weet als geen ander dat de opgave voor een vastgoedbeheerder/corporatie belangrijk is. Met elkaar maken we keuzes over wat we bewust wel en bewust niet uitvoeren. Het doel hierbij is natuurlijk altijd om voor zoveel mogelijk panden de brandveiligheid te verbeteren.

Zoekt u meer informatie over onze rol in de brandveiligheid van woningen, woningcorporaties, bedrijfspanden en kantoren? Lees hier meer over op onze webpagina van brandveiligheid.

Brandveiligheid zorginstellingen | Muddebouw helpt u verder!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Allereerst zijn wij, als familiebedrijf, erg flexibel in de vraagstukken en klussen die wij van onze klanten krijgen. Dit komt door het feit dat wij geen ingewikkelde organisatiestructuur hebben en met korte lijnen werken. Wij zijn dus breed inzetbaar en leveren de meest uiteenlopende projecten en werkzaamheden af.

Daarnaast zijn wij een van de weinige aannemers die grote waarde aan duurzaamheid hechten. Duurzaam is niet alleen de manier waarop wij bouwen maar ook hoe wij als bedrijf te werk gaan. Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO) omdat wij een positieve bijdrage willen leveren aan een schoon milieu en een schone toekomst. Stap binnen bij ons en u ervaart letterlijk onze groene identiteit!

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een specialist in brandveiligheid zorginstellingen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op! Een van onze medewerkers zal u snel verder helpen.